website templates

We speak your business. 

De keuze van uw SAP-partner wordt belangrijker naarmate uw plannen ambitieuzer zijn. De consultants van Qrcus kennen uw business als geen ander, zodat zij voor u het beste uit SAP kunnen halen, volledig geïntegreerd, betrouwbaar en met de beste gebruikerservaring. Wij zorgen dat het écht gebeurt; 

We make your business move.
  

RECOGNIZED EXPERTISE PARTNER

Onze consultants hebben de kennis en ervaring, zijn doelgericht en hebben een no-nonsense attitude. Qrcus is een "Recognized Expertise Partner" van SAP AG voor de EMEA in de volgende materiegebieden: Financial Management, in het bijzonder SAP Treasury & Cash Management, en SAP Enterprise Asset Management.

WAT KLANTEN OVER QRCUS ZEGGEN

 • “Het projectmanagement en de consultants van Qrcus hebben op een belangrijke wijze bijgedragen aan de ambitie van DPP om het SAP Artemis systeem voor de locatie Venlo in minder dan 7 maanden uit te rollen.”

  ROB PAULISSEN
  Project Directeur
  Project managing director 
  DSM DPC
 • “Qrcus medewerkers hebben een just-do-it attitude en zorgen voor praktische oplossingen vanuit een passende business invalshoek.”

  PAUL BAGGEN
  Director of ICT
  SABIC EUROPE
 • “Qrcus is een flexibele leverancier met echt ervaren consultants die ons werk met SAP veel eenvoudiger gemaakt hebben.”

  JOHAN JANSSEN
  Logistiek Manager
  Manager Logistics 
  KEMIRA CHEMICALS
 • “De SAP- specialisten van Qrcus zijn een grote en waardevolle hulpbron bij de realisatie van ons project geweest."

  GARY SPEARS
  IT Director
  MEDTRONIC
 • “Samen met Qrcus hebben wij de financiële processen geoptimaliseerd. Dit leidde tot een belangrijke vermindering van de fouten - risico's als gevolg van complexe boekhoudkundige regels."

  GER HUIJTEN
  Manager SAP Competence
  OCI NITROGEN

DSM

Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Door zijn unieke competenties in Life Sciences en Materials Sciences met elkaar te verbinden bewerkstelligt DSM economische welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang en creëert daarmee duurzame waarde voor al zijn stakeholders.

SABIC EUROPE

SABIC is de grootste petrochemische onderneming van het Midden-Oosten. SABIC is een naamloze vennootschap gevestigd in Riyad, Saoedi-Arabië. 70 % van de aandelen van de vennootschap zijn eigendom van de Saoedische regering, de resterende 30% zijn in handen van private investeerders in Saudi-Arabië en andere landen van de Gulf Cooperation Council .

KEMIRA

Kemira levert expertise, applicatie know-how en chemische producten aan klanten in de water -intensieve industrie. Samen met onze klanten vinden we nieuwe duurzame oplossingen en richten we ons op pulp en papier, olie en gas, mijnbouw en waterzuivering met het oog op een verbetert efficiënt gebruik van water, energie en grondstoffen.

MEDTRONIC

Medtronic is een wereldwijd vooraanstaand bedrijf op het gebied van de medische technologie, diensten en oplossingen, om de gezondheid en het leven van miljoenen mensen te verbeteren. De brede expertise op klinisch, therapeutisch en economisch gebied wordt ingezet om antwoorden te vinden voor de complexe uitdagingen - zoals de toenemende kosten, de vergrijzing van de bevolking en de toename van chronische ziekten - binnen de hedendaagse zorg.

OCI NITROGEN

OCI Nitrogen is in Europa één van de marktleiders in minerale meststoffen. Daarnaast is OCI Nitrogen wereldwijd de grootste producent van melamine. De ammoniak die OCI Nitrogen produceert is de basis voor zowel de meststofproductie als voor de productie van melamine. Het bedrijf, met productievestigingen en hoofdkwartier in Geleen, is gericht op streaminlining van haar (internationale) financiële processen.

QRCUS
Bergerweg 120, 6135 KD Sittard
Postbus 5161, 6130 PD Sittard

Email: info@qrcus.nl
T: +31 (0) 46 400 8000

QRCUS on linkedin